woensdag 22 oktober 2014

30 sept. - 22 okt. 2014

Maandag 30 september
Vandaag is Anne met Kirsten voor een welverdiende vakantie naar Bali vertrokken. Ik had nog geprobeerd om ze bij de security check op Schiphol uit te zwaaien, maar ik was helaas op een andere check ingedeeld. Wel kon ik via de porto horen dat het vliegtuig naar Kuala Lumpur op tijd was vertrokken. De meiden stuurden, via Whatsapp, nog een foto dat ze in het vliegtuig zaten in afwachting van het vertrek.
Dinsdag 1 oktober
Om half 10 in de ochtend kregen we een Whatsapp dat ze in Bali waren aangekomen en dat ze onderweg gingen naar hun hotel.
Donderdag 9 oktober
's Avonds, samen met Corrie en Eline, bij de uitreiking van de propedeuse van Matthijs geweest bij de HVA in Amsterdam. Het was een leuke bijeenkosmt.
Voor iedere leerling was er een toespraak, dus ook voor Matthijs. Je mag gerust weten dat Corrie en ik met een zeer trots gevoel hiernaar zaten te luisteren. Na de uitreiking was er nog een hapje en een drankje.
Zaterdag 11 oktober
Anne en Kirsten zijn intussen aangekomen op het paradijselijke eilandje Nusa Lembongan. Daar blijven ze 3 dagen om te snorkelen en om de mangroves te bezoeken.
Zondag 12 oktober
De vrouwen van fc Purmerend verliezen helaas ook van Maarssen, 3 - 1.
Maandag 13 oktober
Vanmorgen bij de medische dienst van Schiphol mijn 2e prik gekregen voor Hep.B.
Donderdag 16 oktober
Van Anne een berichtje ontvangen dat hun terugreis 2 uur vertraging zal oplopen. Dus de aankomsttijd zal dan kwart voor 9 worden op vrijdagmorgen.
Door die vertraging kunnen de ouders van Kirsten de meiden niet ophalen. Toevallig ben ik vrij, dus ga ik ze ophalen.
Vrijdag 17 oktober
De vertraging blijkt te zijn uitgelopen naar 3 uur, dus ik hoef me vrijdagmorgen niet zo te haasten.
Om tien voor 10 zijn ze dan geland en ik parkeer de auto om precies 10 uur in de parkeergarage van Schiphol. Ik haal de meiden op bij aankomsthal 4.
Na een kleine omweg zet ik de meiden af in Haarlem, bij het ouderlijk huis van Kirsten. Daar laden zij hun hun bagage over in hun eigen auto en rijden naar Heemskerk.
Om 12 uur ben ik weer thuis in Purmerend.
's Avonds komen Anne en Kirsten bij ons eten en laten een aantal van de 1000 (!!) foto's en filmpjes zien. Een prachtige voorstelling. We zijn nu al benieuwd naar het fotoboek dat ze gaan maken van hun vakantie.
Zondag 19 oktober
De vrouwen van fc Purmerend winnen voor de KNVB beker met 7 - 1 van de Kennemers uit Beverwijk. Anne heeft weer één helft meegespeeld.
Woensdag 22 oktober
Vanmorgen bij de diabetes-verpleegkundige geweest. Ze was heel tevreden over de bloeduitslagen. Dit komt voornamelijk door de bezoekjes aan de sportschool en de wekelijkse hardloopsessies met Matthijs van de afgelopen maanden. Ik ben ook blij met die verbetering en hoop in de toekomst - misschien volgend jaar al - van de medicijnen af te komen.

dinsdag 14 oktober 2014

PAUL McCARTNEY IS GETTING BACK 'OUT THERE'

Paul is set to return to South America this November. In April of this year Paul performed his first concerts of 2014 in Uruguay, Chile, Peru, Ecuador and Costa Rica.

http://www.paulmccartney.com/news-blogs/news/paul-gets-back-outthere-in-brazil