woensdag 27 maart 2013

22 maart 1963: Beatles debuteren met Please Please Me IsGeschiedenis

“Er zullen nauwelijks 585 productievere minuten in de geschiedenis van de opgenomen muziek zijn geweest.” Aldus auteur Mark Lewishon over de opnamesessie van Please Please Me: het debuutalbum van The Beatles. Op 22 maart 2013 is het exact vijftig jaar geleden dat met het uitbrengen van deze elpee de basis werd gelegd voor zeven jaar Beatlemania.

22 m22 maart 2013 aart 2013 

dinsdag 5 maart 2013

Dinsdag 5 maart 2013

Na het behaalde praktijkexamen voor Beveiliger op donderdag 21 februari jl, komt alles een beetje in een stroomversnelling terecht.
Vorige week al sollicitaties de deur uit gedaan en gisteren via de email een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een selectieochtend op vrijdag 22 maart bij CTSN-Holkema Group uit Diemen.
Vanmorgen heb ik de coördinator van Guard Amsterdam gebeld met de vraag of het diploma wel op tijd klaar zou zijn. Meestal duurt dit wel 3 á 4 weken.
Toen kreeg ik vandaag, begin van de middag, van het examenbureau uit Amersfoort bericht over mijn behaalde cijfers. Nu zal het ongetwijfeld wel lukken om het diploma op tijd klaar te hebben en aan mij uit te reiken.
Misschien heb ik aan het eind van deze maand zomaar weer een baan! Hoe leuk zou dit zijn?
Eerst de komende 2 weken nog stage lopen bij De Bijenkorf en dan zien we wel verder.