zaterdag 29 december 2012

ALBUM VAN HET 12.12.12. CONCERT MET PAUL MCCARTNEY, THE ROLLING STONES EN THE WHO
Columbia komt met een bewerkte versie van het 12.12.12. concert in Madison Square Garden. Van elk verkocht album gaat minstens  € 4,50 naar het Robin Hood Relief Fund.
Lees meer...
http://www.beatlesfanclub.nl/nieuws-mainmenu-47/8681-album-van-het-121212-concert-met-paul-mccartney-the-rolling-stones-en-the-who

maandag 10 december 2012

26 november - 9 december 2012

Maandag (26-11)
Vanmorgen bloedprikken en urine inleveren voor de jaarlijkse controle.
's Avonds weer een les in "Loopbaan en Burgerschap" van Guard.
Dinsdag (27-11)
Stage lopen in de Bijenkorf. Tijdens de dienst werd het duidelijk dat we extra uren moesten maken omdat er een evenement was. Omdat dit niet was voorzien tijdens de planning van het stage rooster krijgen Murat en ik nog eens een extra uur stage bijgeschreven.
Woensdag (28-11)
Om half 5 opgestaan om Anne naar Amsterdam te brengen.
Ze gaat tot maandag als fysio mee naar Italië voor een oefenstage van jong Oranje volleybal jongens. Vanuit Amsterdam rijden ze gezamenlijk met auto's naar Brussel om van daar te vliegen naar Italië.
's Avonds een les Engels bij Guard.
Donderdag (29-11)
Voor de 2e keer deze week voor stage naar de Bijenkorf. Ook dit keer weer een dienst van 13.00 tot 22.30 uur.
Zondag (2-12) 
Om 12 uur gebeld door Guard met de vraag om in te vallen bij het Stadsarchief.
De vrouwen van Purmerend, dit keer zonder Anne, winnen in Leiden van UVS met 1 - 3. Ajax wint de topper tegen PSV in de Arena met 2 - 0..
Maandag (3-12)
Vanmorgen een  monteur op bezoek gehad voor het Horizon pakket van UPC. Intussen was het Matthijs gelukt om de digitale TV aan de praat te krijgen, maar er waren nog genoeg vragen voor de UPC monteur.
Daarna samen met Corrie Anne opgehaald in Amsterdam. Ze is weer terug uit Italië met de volleyballers.
's Avonds bij Guard kregen we de eerste twee uur van in totaal 8 met "Rekenen" en ook het vervolg van "Loopbaan en Burgerschap".
Donderdag (6-12)
Weer stage lopen bij de Bijenkorf, dit keer met Ben en Manuela.
Sinterklaas is weer uit het land, dus de Bijenkorf pakt flink uit met de kerstversiering. Ook vandaag is er weer een evenement, dus is het behoorlijk druk in de winkel.
Zaterdag (8-12)
Dit weekend geen amateurvoetbal vanwege de dood van een grensrechter vorige week in Almere.

18 november - 25 november 2012

Zondag (18-11)
Vandaag samen met Ben en Rene naar de 7 Heuvelen loop in Nijmegen als stage voor de opleiding tot Beveiliger.
Ondanks de lichte regen en de kou was het een leuke ervaring om mee te maken. Het was een lange dag. Om half 8 's ochtends vertrokken we uit Purmerend en 's avonds om half 8 was ik weer weer thuis.
Maandag (19-11)
's Avonds het tweede en laatste cursusdeel over Communicatie bij Guard.
Woensdag (21-11)
Vandaag het onderdeel "Nederlands" bij Guard.
Ajax verliest kansloos van Dortmund in de Arena.
Donderdag (22-11)
Vandaag voor de 1e keer naar de Bijenkorf geweest om stage te lopen.
Dat beviel me prima. Ben daarom ook blij dat de Bijenkorf als stageplek voor onze groep is behouden gebleven. Met de feestdagen in het verschiet kunnen we waarschijnlijk veel uren draaien in de Bijenkorf.
Vrijdag (23-11)
's Ochtends eerst op Marken boodschappen gedaan met mijn moeder. 's Middags met Corrie de weekboodschappen gedaan. Via de post kwam het UPC Horizon pakket binnen. Matthijs kreeg wel het internet en de telefoon aan de praat, maar de digitale TV lukte niet. Daarom gelijk maar een UPC service monteur besteld. We kunnen nu nog wel gelukkig gewoon analoog TV kijken.
Aan het eind van de middag weer eens naar de sportschool geweest.
Zondag (25-11)
Een complete herfstdag met een stormachtige wind. Gelukkig is het wel droog. Ajax wint moeizaam van Roda JC en pakt zodoende gelukkig wel de drie punten.
Anne speelt in Purmerend een inhaalwedstrijd tegen de vrouwen van Winkel. Dit is nog een wedstrijd uit de eerste periode. Met de harde wind in de rug komen de dames van Purmerend in de eerste helft al op een verdiende, comfortabele 4 - 0 voorsprong. Anne wist dit keer ook weer te scoren. Zij tikte de 3 - 0 binnen. In de 2e helft ging het eerst een beetje stroef en scoorde Winkel een tegendoelpunt. Uiteindelijk werd de uitslag 5 - 1.

zaterdag 8 december 2012

Kan ik dit eten?????

Zal ik springen??

FLOWERS IN THE DIRT

FLOWERS IN THE DIRTPDFAfdrukkenE-mail
WOENSDAG, 05 DECEMBER 2012 11:30
In de late jaren tachtig begon Paul McCartney te werken aan de opvolger van ‘Press to play’ en wilde het groots aanpakken omdat aansluitend aan het nieuwe album er een wereldtournee zou volgen, iets wat hij niet meer had gedaan sinds Wings Over The World ruim 10 jaar daarvoor.
http://www.beatlesfanclub.nl/nieuws-mainmenu-47/8635-flowers-in-the-dirt
VUURWERK BIJ CONCERT PAUL MCCARTNEY BESCHADIGT PLAFOND BC PLACE

Het recente optreden van de Britse rock superster Paul McCartney in het BC Place in Vancouver heeft een grotere indruk achter gelaten dan gepland was, nadat het vuurwerk van de finale van zijn hit uit de jaren ’70 ‘Live and Let Die’ brandplekken op het dure nieuwe dak van het gebouw heeft achtergelaten. 
http://www.beatlesfanclub.nl/nieuws-mainmenu-47/8636-vuurwerk-bij-concert-paul-mccartney-beschadigt-plafond-bc-place